TOHACO - MOTORTRANSPORTER

Luchtgeveerde aanhanger voor het vervoeren van motoren

 

LENGTE

laadvloer 2,80 meter

BREEDTE

laadvloer 1,50 meter

Vanaf:

€ 3.384,30

LAADVERMOGEN

ca. 1180 tot ca. 1205 kg

AANTAL ASSEN

1

Om de video te bekijken klikken op de foto.

Deze Tohaco aanhanger brengt alle wensen voor het comfortabel en probleemloos vervoeren van uw motor samen. De aanhanger is ontwikkeld in samenwerking met ervaren motorrijders. Dit heeft geresulteerd in een aanhanger met een perfecte balans tussen stabiliteit, rijcomfort en veiligheid.

 

Doordat de aanhanger voorzien is van luchtvering is de laadvloer volledig afzinkbaar. U kunt zonder gevaar probleemloos de motor op en af rijden. Door de niveau regeling blijft de aanhanger altijd stabiel, ook als u twee motoren met verschillende gewichten vervoert. De luchtvering zorgt ervoor dat u en uw motor comfortabel op uw bestemming aankomt. Het laden tussen de wielen, de lage laadvloer en de luchtvering zorgen voor de uitmuntende wegligging. De wielen hebben altijd contact met het wegdek!  Springen en stuiteren vooral wanneer de trailer niet geladen is behoort tot het verleden. Door de luchtvering is het niet nodig de geladen motoren aan de voorzijde in de vering te trekken. Dus geen beschadigde voorvork of lekkende keerringen. De spanband vast is vast, de lading is door de luchtvering een met de vloer!

 

Veersysteem naar keuze

 

MO116/2515Eco ,  Basismodel. Volledig luchtgeveerd. Veilig en comfortabel. De luchtbalgen worden via een ventiel voorzien van lucht door gebruik van een externe luchtvoorziening, b.v. een portable compessor of luchtpomp. Door bediening van twee kogelkranen is het stijgen en zakken van de laadvloer en ook het corrigeren van het gewichtsverschil tussen links en rechts mogelijk. Gebruik van een 7- of 13-polige stekker.

 

MO116/2515TV, Motortrailer uitgevoerd met een compleet  luchtveersysteem in rvs kist op de dissel. Voorzien van een 12v en 34Ah tractie-accu, 10bar compressor en handbediende ventielen. Functioneert samen met het speciale Tohaco-verloop behalve op een 13-polige stekker onder voorwaarden ook op een 7-polige stekker.

 

MO116/2515, Topmodel, voor de regelmatige gebruiker en diegene die op zoek is naar de hoogst haalbare kwaliteit. Motortrailer uitgevoerd met een geavanceerd, volledig elektronisch luchtveersysteem. Voorzien van een topkwaliteit 18bar compressor met luchtdroger. Elektronische niveauregeling en een 12v 70Ah tractie-accu. Drukknop bediening. Functioneert alleen met een volledig aangesloten 13-polige stekker.

 

Alle drie de modellen leveren het veel besproken unieke rijcomfort, dezelfde veilige rij-eigenschappen en zijn alle 3 afzinkbaar voor gemakkelijk en veilig laden en lossen. De motortrailers zijn behalve de bediening van het luchtveersysteem volledig gelijk aan elkaar.

 

Prijs

Vanaf € 4.095,00 inclusief BTW.

Exclusief motorfietssteunen en kentekenkosten.

Meerprijs motorfietssteun met wielwip, waarvoor montage reeds voorbereid in frame: € 133,00 inclusief BTW.

Vervoort Service bvba

Ondernemerspark 23

3650 Dilsen-Lanklaar

Tel:+32 495/21.36.05