TOHACO - AUTOTRANSPORTER

Luchtgeveerde aanhanger voor autotransport

 

LENGTE

laadvloer 3,50 meter

laadvloer 4,58 meter

BREEDTE

laadvloer 1,80 meter

laadvloer 2,00 meter

Vanaf:

€ 4.541,32

LAADVERMOGEN

ca. 1100 tot ca. 2750 kg

AANTAL ASSEN

1 of 2

Deze autotransporter is speciaal gebouwd en geoptimaliseerd voor het vervoeren van auto’s. Doordat de aanhanger voorzien is van luchtvering kan de laadvloer aan de achterzijde bij de oprijstrook volledig vlak gelegd worden. Hierdoor ontstaat een zeer geringe oprijhoek, waardoor u vrijwel iedere auto zonder problemen en vooral veilig de laadvloer op en af kunt rijden. Zelfs verlaagde sportieve auto’s met een zeer geringe bodemvrijheid.

 

De maximale laadvloerbreedte bedraagt 200cm! Voortaan heeft u geen oprijplaten meer nodig bij het oprijden en hoeft u deze niet meer op te bergen. Ook het gerammel onderweg hiervan behoort tot het verleden. Om zelfstandig te kunnen laden en lossen, en de tijd te verkorten kan desgewenst de autotransporter voorzien worden van een 2e compressor, extra luchtvoorraadketel en afstandsbediening voor het veersysteem.

 

De onafhankelijke luchtvering met niveau regeling zorgt voor een ongekend rijcomfort. Door het grenzeloze gemak van laden en lossen zonder rijplaten gecombineerd met het uiterst comfortabele rijgedrag, maakt dit deze autotransporter tot de aanhanger van de toekomst

Vervoort Service bvba

Ondernemerspark 23

3650 Dilsen-Lanklaar

Tel:+32 495/21.36.05